Richard van Koers winnaar van de Kerstkeet winactie

Richard Hoornweg, uitvoerder bij KOERS

Begin december deden we een oproep aan bouwend Nederland: wie gun jij wel een uitgebreide kerstlunch in een echte Kerstkeet? Uit de meer dan 300 reacties die binnenkwamen, kwam Richard Hoornweg — uitvoerder bij KOERS — als gelukkige uit de bus. Afgelopen week mocht hij samen met vijf collega’s van zijn prijs genieten.  

Terwijl Richard en zijn collega’s nog op de steigers stonden, toverden wij hun keet om tot een waar kerstparadijs. De keet werd uitgedost met slingers en kerstballen, de tafel gedekt met alles wat niet mag ontbreken tijdens een luxe kerstlunch. Aan tafel! Bij binnenkomst werden de heren nog verrast met een kerstcadeau: de enige echte Bouwspraak Kersttrui. 

Wie ook aanschoof was collega Bianca, die als KAM-coördinator bij KOERS werkt. Zij is degene die  Richard opgaf voor de Kerstkeet-actief. “Richard werkt met zijn collega’s aan een prachtig project hier midden in Rotterdam. Het is wel een project met de nodige uitdagingen dus ik vond dat ze het wel verdienden om in het zonnetje gezet te worden.”

300+ bedankjes

Het einde van het jaar is altijd een goed moment om je waardering voor een ander te laten blijken. En als het aan ons ligt, verdient iedereen die dit jaar in de bouw werkte zeker een bedankje. Het was daarom mooi om te zien dat zoveel mensen de moeite namen om iemand te nomineren voor de Kerstkeet-winactie. Helaas kan er maar één de winnaar zijn, maar we willen iedereen die een ander (of zichzelf) opgaf bedanken voor de deelname.