Hoe vloeiend is jouw bouwspraak?
Oefen de gebaren en speel het spel!
Veiligheidsinstructeur
Vakdocent weg & waterbouw

Houd ons in de gaten!

Ontdek hoe Klaas en Francois de veiligheid op de bouwplaats verbeteren. We delen ervaringsverhalen, praktische tips en handige tools om Bouwspraak binnen jouw organisatie te implementeren.

En volg Bouwspraak ook op;

Met Bouwspraak begrijpen we elkaar!

Veiligheid op de bouwplaats begint met duidelijke communicatie. Met zoveel materialen, zware machines, lawaai en internationale collega’s valt het niet mee om duidelijk te communiceren én veilig te werken. 

Vandaar dat Bouwspraak is ontwikkeld. Bouwspraak maakt gebruik van internationale handgebaren en borden in plaats van woorden. Zo kun je eenvoudig op iedere bouwplaats aan iedereen aangeven wat je bedoelt, wat er moet gebeuren en de veiligheid voor jezelf en je omgeving vergroten.

alle gebaren

Duidelijke communicatie. Een groot verschil.

Hieronder nemen we Bouwspraak met je door.
Er zijn gebaren om je collega’s te waarschuwen, aan te sturen en te beschermen. Daarnaast laten we de Bouwspraak-borden aan je zien en leggen we uit wat ze betekenen.
Zo simpel. Zo Veilig.

He! He! He!

Leo houdt je op de hoogte

Net als de bouwplaats staat Bouwspraak nooit stil. Laat hieronder even je contactgegevens achter, dan krijg je een seintje van Leo zodra er weer een nieuwe video of andere updates beschikbaar zijn.

Door op schrijf mij in te klikken ga je tevens akkoord met het Privacy statement.

  •  *
  •  *