Laatste kwartaalwinnaar Bouwspraak Bijspijkerspel bekend!

Jeroen Stouthart, calculator bij KWS Infra

Het einde van het jaar nadert en daarmee ook de prijzen regen rond het Bouwspraak Bijspijkerspel. Vorige week verrasten we de allerlaatste kwartaalwinnaar: Jeroen Stouthart van KWS Infra. Bepakt met mooie prijzen en ons beruchte confettikanon zochten we hem op.

Jeroen Stouthart werkt als calculator bij KWS Infra Rotterdam Zwijndrecht. Omdat bij KWS veiligheid hoog in het vaandel staat, besloot Jeroen zijn Bouwspraak te oefenen met het Bijspijkerspel. Dat ging hem bijzonder goed af. Achter de schermen vertelde hij ons dat hij het spel enorm vaak heeft moeten spelen maar dat hij gebrand was op de prijs: een limited-edition Bouwspraak trui. Oefening baart kunst. Hij liet zien een echte kenner te zijn en won zelfs óók nog de kwartaalprijs: een compleet verzorgde barbecue voor het bedrijf.

Blijf je kennis testen
Met Jeroen is de laatste winnaar van het Bouwspraak Bijspijkerspel bekend. Dat betekent: de prijzen zijn vergeven. Uiteraard blijft het spel te spelen voor iedereen die veiligheid op de bouwplaats belangrijk vindt. Door regelmatig aandacht te besteden aan (onder andere) de Bouwspraak-gebaren, zorg je dat je de juiste gebaren kent voor elke situatie. Bijvoorbeeld wanneer het gevaarlijk dreigt te worden, wanneer geluid je communicatie hindert óf wanneer je collega een andere taal spreekt.

De Bouwspraak-gebaren leren doe je op deze pagina. Ben je er klaar voor om je kennis te testen? Dat kan, zo vaak je wilt, via het Bouwspraak-Bijspijkerspel, hier.