De derde kwartaalwinnaar van het Bouwspraak Bijspijkerspel

Joop Molendijk, projectleider bij G&P Afbouw

Vorige week was het weer tijd om de kwartaalwinnaar van het Bijspijkerspel bekend te maken. De uitblinker van afgelopen kwartaal: Joop Molendijk van G&P Afbouw in Etten-Leur. We zochten hem op en zette hem in het zonnetje, met mooie prijzen en veel confetti.

Joop Molendijk van G&P Afbouw wist van alle deelnemers als snelste alle Bijspijkerspel-vragen. Toch was het voor Joop een grote verrassing toen we hem afgelopen week overvielen. Naast een uniek Bouwspraak grillbaas schort ontving hij een compleet verzorgde barbecue. Als nieuwkomer binnen G&P Afbouw meteen een barbecue voor je team binnenslepen, dat is nog eens een fijne binnenkomer!

Finale
Als winnaar van het kwartaal behoort Joop automatisch tot de deelnemers van het eindspel. Dit zal 7 oktober worden gespeeld. Tijdens het eindspel strijden de echte Bouwspraak-kenners, samen met hun introducees, om een reischeque ter waarde van €1000,-. Ook zijn er nog leuke andere prijzen te vergeven.

Speel mee!
Ken jij de Bouwspraak-gebaren en -borden als geen ander? Speel het Bijspijkerspel. Winnen en kans maken op een plek bij het eindspel kan namelijk nog steeds. Speel het spel op deze pagina. Alvast een gratis tip van expert Joop: ‘Veel oefenen en lekker snel klikken!’

Speel mee!