De tweede kwartaalwinnaar van het Bouwspraak Bijspijkerspel

Wilco van Egdom, uitvoerder bij Van Baaren Aannemers

Alweer een paar maanden geleden werd het Bouwspraak Bijspijkerspel gelanceerd. Een interactief spel waarmee je de Bouwspraak hand- en armgebaren leert en ook nog eens kans maakt op leuke prijzen. Elk kwartaal zetten we de nummer 1 in het zonnetje. Deze keer is het Wilco van Egdom.

Wilco is uitvoerder bij Van Baaren Aannemers. Als ongeslagen nummer 1 wint hij een compleet georganiseerde barbecue voor het bedrijf. Met een prijzen-cheque, limited Bouwspraak grillbaas schort en confettikanon onder de arm gingen we op pad om Wilco te verrassen.

Het eindspel
Naast het winnen van mooie prijzen betekent een overwinning automatisch dat je meespeelt voor de eindprijs. Een reischeque ter waarde van € 1.000,- die je, in tegenstelling tot de compleet verzorgde barbecue, met helemaal niémand hoeft te delen. In oktober strijden alle ruim 40 week- en kwartaalwinnaars op het Bouw & Infrapark voor de eerste plek. Dit alles onder het oog van hun introducees.

Speel mee!
Kwartaalwinnaars René van Dieren (Salverda Bouw) en Wilco van Egdom (Van Baaren Aannemers) zijn dus hoe dan ook in de race deze dag. Wil jij ook mooie prijzen winnen en een plekje bemachtigen tijdens het eindspel? Meedoen is makkelijk! Oefen de gebaren, speel het spel én win leuke prijzen.

Speel mee!