De kwartaalwinnaar van het Bouwspraak Bijspijkerspel is bekend

Een paar maanden geleden lanceerden we het Bouwspraak Bijspijkerspel. Elk kwartaal zetten we de nummer 1 in het zonnetje. Deze keer is het René van Dieren.

René is de onbetwiste nummer 1 van het Bouwspraak Bijspijkerspel. Hij ging samen met zijn collega’s de strijd aan, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Deze topper is werkzaam bij Salverda Bouw, waar Bouwspraak hoog in het vaandel staat. René kwam in aanraking met Bouwspraak en het Bijspijkerspel via de nieuwsbrief van Salverda. Collega’s onderling daagden elkaar uit. Gert-Jan van Olst (projectleider bij Salverda): “Veiligheid is bij ons echt een item. We delen nieuws, houden toolboxmeetings en de posters van Bouwspraak hangen in de keet. Bouwspraak wordt ook echt daar besproken. Elkaar verstaan en begrijpen is ontzettend belangrijk om veilig te werken.” Kijk, daar worden wij alleen maar blij van. Chill en grill ze samen met jouw team, René!

Speel mee!

Wil je ook net als René mooie prijzen winnen? Meedoen is makkelijk! Oefen de gebaren, speel het spel én win leuke prijzen zoals een barbecue voor het hele team, toffe sweaters of een reischeque.

Foto: Grillbaas René van Dieren (Salverda Bouw) ontvangt de cheque uit handen van projectleider René du Pon (Bouwspraak).